pondělí 11. listopadu 2013

Soutěž s VinoDoc.cz – „italskými vinicemi“ na dosah jednoho kliknutí..

Vážené a milé návštěvnice, vážení a milí návštěvníci mého blogu a facebooku!
Pomalu se blíží počátek 5. roku existence blogu Pepato.eu, a díky vaší přízni, které si nesmírně cením a vážím, mě „blogování“ baví stále více a více. :-) Velmi mě těší vaše připomínky, nápady a komentáře, které z větší části probíhají na mých FB stránkách www.facebook.com/pepato.eu, kde jsem nadšen z každého přibyvšího fanouška (je vás už více než 800!, kteří jste klikli na FB tlačítko „To se mi líbí“).
Postupně se snažím blog stále inovovat, přidávat více fotek, zajímavostí, zpřesňovat starší recepty, a zbrusu nové psát podrobněji.
Nejaktuálnější inovací plánovanou od příštích dnů, bude doporučení vína snoubícího se s vybraným pokrmem/receptem. Víno bude doporučovat sommeliér společnosti VinoDoc.cz, se kterou jsem s potěšením navázal spolupráci, takže by se také slušelo, abych tyto „italské vinice na dosah jednoho kliknutí“ v krátkosti představil. :-)
VinoDoc.cz je on-line vinotéka s e-shopem, která je věnovaná výhradně výběrovým vínům z Itálie. Název VINODOC nebyl zvolen náhodou – se zkratkou DOC jste se jistě už setkali, jejím prostřednictvím se označují kvalitní italská vína s kontrolovaným původem dle italského vinařského zákona (Denominazione di Origine Controllata).
Cílem VinoDoc.cz je přiblížit široké veřejnosti svět velkých vín, která jsou pečlivě řazena dle oblasti původu, a popsána profesionály z oboru. Zároveň VinoDoc.cz přináší blog vedený renomovanou znalkyní vína Helenou Baker, který je nejen průvodcem po vinařských regionech Itálie.
Součástí naší spolupráce nebude „jen“ doporučení vinného snoubení k vybraným pokrmům, ale také soutěže o zajímavé ceny. A první z nich vám právě přinášíme!

Jak se zúčastnit?
Správné zodpovědět otázku, a odpověď zaslat do 30.11.2013 na email: blog@pepato.eu.

Soutěžní otázka zní:
Jak se jmenuje nejvýznamnější toskánská odrůda vinné révy?
A. Aglianico
B. Sangiovese
C. Nebbiolo

Ze správných odpovědí bude vylosován 1 výherce, který obdrží:
láhev toskánského Morellino di Scansano DOCG z vinařství Podere 414
 
Doufám, že se vám naše první soutěž bude líbit, a vítězi už teď držím palce! :-)

Pepato.eu & VinoDoc.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat